City Wish Walk zit erop! Hou de website in de gaten voor komende edities.

Bezoek de Make-A-Wish website

Zonder vrijwilligers
geen City Wish Walk!

Help mee bij
City Wish Walk Rotterdam

Schrijf je nu in!

Kies een taak die
jouw voorkeur
heeft

Help mee

Beleef een super
dag in het mooie Rotterdam

Lees meer

Steun Make-A-Wish
in het vervullen van
nog meer wensen

Over Make-A-Wish

City Wish Walk

We kunnen veel helpende handen gebruiken, want er is heel veel te doen voor, tijdens en na iedere City Wish Walk. Meehelpen als vrijwilliger is ook nog eens heel erg leuk én belangrijk! Dankzij jou kunnen de lopers hun prestatie leveren, hebben alle bezoekers een geweldige dag en halen we met elkaar heel veel geld op voor Make-A-Wish. Help jij mee City Wish Walk Rotterdam een groot succes te maken?

Meld je aan!

Wat krijg je ervoor terug?

Een heerlijk lunch pakket

Een onvergetelijke dag!

Waarmee kan ik helpen?

Op- en afbouw

Het evenemententerrein moet op zaterdag opgebouwd worden tot een prachtige City Wish Walk-locatie. Aan de hand van de terreintekening wordt alles samen opgebouwd: van zwaarder werk zoals tenten opzetten en dranghekken plaatsen tot lichter werk zoals het terrein versieren en goodiebags inpakken. Het is een gezellige dag en samen zorg je dat City Wish Walk er piekfijn uit komt te zien.

Na een fantastische editie van City Wish Walk is het tijd om het terrein af te bouwen. Vele handen maken licht werk, daarom vragen wij altijd aan iedereen om mee te helpen afbouwen.

Start-en finish

Start en finish begeleiden is een geweldige belevenis tijdens City Wish Walk! De deelnemers starten in groepen en jij moedigt de deelnemers enthousiast aan. Bij de finish zorg je voor een verfrissend drankje en geef je alle runners hun welverdiende medaille.

Op de route

Voor- of achterloper
Als voor- of achterloper begeleid je de lopers over de route. Voorop zorg je dat de route vrij is, attendeer je voorbijgangers vriendelijk op de (hele grote) groep lopers die eraan komt, en achteraan zorg je als sluitpost dat er niemand achterblijft. Daarnaast moedig je de lopers natuurlijk ook aan!

Verzorgingspost
Op de route wat lekkers uitdelen bij de verzorgingspost is een onmisbare taak tijdens City Wish Walk. De lopers hebben er op dat punt al een aantal kilometers op zitten. Je deelt wat lekkers uit en ondertussen moedig je de lopers enthousiast aan!

Registratie

Registratieteam
Het registratieteam bestaat uit vrijwilligers die nieuwe deelnemers registreren. De deelnemers krijgen een startbewijs en kunnen met dit startbewijs deelnemen aan City Wish Walk. Deelnemers die wel al zijn ingeschreven, maar nog geen startbewijs hebben ontvangen, komen deze hier ophalen.

City Wish Walk is een evenement van Make-A-Wish Nederland - 2018 logo-one_community

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen