City Wish Walk zit erop! Hou de website in de gaten voor komende edities.

Bezoek de Make-A-Wish website

Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op jouw vraag. Niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@citywishwalk.nl en wij helpen je graag!

Aanmelding en sponsorbedrag

Tot wanneer kan ik mij inschrijven?
Online inschrijven kan tot uiterlijk de laatste vrijdag voorafgaand aan het evenement . Inschrijven is daarna nog mogelijk bij de start van het evenement.
Kan ik mijn deelname annuleren en krijg ik dan mijn geld terug?
Er kan onverhoopt iets misgaan waardoor je moet afzeggen. Je kunt je inschrijving dan annuleren door een e-mail te sturen naar de organisatie van City Wish Walk: info@citywishwalk.nl. Het is helaas niet mogelijk om inschrijf- en/of sponsorgeld retour te ontvangen.
Is het mogelijk na mijn inschrijving mijn gegevens te wijzigen?
Ja, je wijzigt jouw (team) naam, (team)foto, (team)motivatie of de naam van een teamlid na inschrijving heel eenvoudig.  Log in op de website en klik op ‘profiel wijzigen’ in het gebruikersmenu.

Betrokken organisaties

Wat is Emolife en The Event Foundation?
Stichting The Event Foundation is in 2006 opgericht en faciliteert fondsenwervende evenementen in opdracht van goede doelen. De daadwerkelijke organisatie besteedt The Event Foundation uit aan Emolife Event. The Event Foundation heeft een bestuur, een raad van toezicht maar geen medewerkers in dienst. Door haar charitatieve karakter schenkt The Event Foundation de opbrengsten van events en campagnes netto door aan het goede doel in een zeer transparante structuur. The Event Foundation is door de belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Meer informatie vind je op eventfoundation.nl.

Emolife Event organiseert sinds 2006 alle door The Event Foundation gefaciliteerde fondsenwervende evenementen zoals Giro di KiKa, Tour for Life, Duchenne Heroes, Run for KiKa, Africa Classic, Run for KiKa Marathon, Metakids Obstacle Race en City Wish Walk. Bij Emolife Event werken zeer gemotiveerde en ervaren medewerkers die van elk evenement een groot succes willen maken. Meer informatie vind je op emolife.nl.
Heeft Make-A-Wish een CBF erkenning als goed doel?
Het CBF Keurmerk bestaat niet meer in deze vorm. Daarvoor is de Erkenningsregeling voor goede doelen teruggekomen met nog zwaardere eisen. Make-A-Wish is door het CBF aangewezen als erkend goed doel.

Programma en tijden

Hoe laat is de start van de City Wish Walk?
De City Wish Walk kent de volgende (start)tijden:

Programma City Wish Walk
10.00 uur Terrein geopend
10.45 uur  Podiumprogramma  
11.00 uur  Start 6 en 12 KM in waves 
16.30 uur Einde Wenstival 

Onder voorbehoud van wijzigingen

Sponsoring

Waarom vragen jullie sponsors naar persoonlijke gegevens?
Om sponsors te bedanken. Make-A-Wish is blij met alle steun die zij krijgt. Daarnaast willen wij bij eventuele fouten of onduidelijkheden sponsors bellen of mailen. De gegevens van sponsors worden uiteraard niet aan derden verstrekt, nog gebruikt voor andere doeleinden en na afloop van het evenement verwijderd uit de database.
Zijn giften aan goede doelen aftrekbaar bij de Belastingdienst?
Een donatie aan City Wish Walk kan fiscaal aantrekkelijk zijn. Donaties aan goede doelen die door de belastingdienst aangemerkt zijn als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) zijn in principe aftrekbaar.
Kan ik ook sponsors uit het buitenland werven?
Dat kan zeker, zij kiezen voor de betaaloptie credit card in het sponsorformulier.
Waarom betaalt een sponsor transactiekosten bij een sponsoring?
Alle banken in Nederland rekenen transactiekosten per sponsoring. Dit betekent dat van alle sponsortransacties, ongeacht de hoogte, een vast bedrag in rekening wordt gebracht. Helaas worden deze kosten niet door de bank gesponsord. Ons doel is om uiteindelijk zoveel mogelijk geld op te halen voor Make-A-Wish. In het verleden gingen deze transactiekosten van een sponsoring af. Omdat er nu transactiekosten worden gerekend betekent dit dat het uiteindelijk ten goede komt aan het doel. Wij hopen dat je begrip hebt voor onze keuze om de administratiekosten los te zien van de sponsoring.
Kan een sponsor zijn geld terugkrijgen?
Het is helaas niet mogelijk om de sponsorbedragen terug te storten. Het sponsorgeld blijft een schenking aan Make-A-Wish.
Tot wanneer is het mogelijk te sponsoren?
Online sponsoring is mogelijk tot en met een maand na het event. Heb je sponsorformulieren geprint die al door een sponsor zijn ingevuld? Zorg dan dat deze formulieren uiterlijk een maand na het event bij de organisatie van City Wish Walk binnen zijn. Hartelijk bedankt!
Waar gaat de uiteindelijke opbrengst van de City Wish Walk naar toe?
De opbrengst besteedt Make-A-Wish aan het realiseren van nieuwe wensen voor zieke kinderen.
Hoe zorg ik ervoor dat mijn sponsor/bedrijf een factuur krijgt?
Als je bij je online sponsoring aangeeft dat je als bedrijf City Wish Walk sponsort dan ontvang je automatisch een factuur als PDF-bestand in de mail.
City Wish Walk is een evenement van Make-A-Wish Nederland - 2018 logo-one_community

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen