City Wish Walk 2019 zit erop! Hou de website in de gaten voor komende edities.

Bezoek de Make-A-Wish website

Sponsorwerving

City Wish Walk is een sponsorevenement voor Make A Wish. Deelnemers halen geld op om zo de wens van een ernstig ziek kind uit te laten komen. Dit geeft een ernstig ziek kind de kracht om door te gaan. Op deze pagina vind je allerlei handige tips voor het sponsorwerven: van toolkits tot leuke acties. Sponsorgeld kan op veel manieren opgehaald worden, zo blijkt het inzetten van social media vaak erg succesvol. Laat je inspireren en ga vandaag nog aan de slag! Sponsorgeld ophalen is overigens niet verplicht, maar deelnemers die dit wel doen dragen direct bij aan de wens van een kind!

Social Media

Laat jouw vrienden, familie, collega's, buren en kennissen weten dat jij meeloopt met City Wish Walk en vraag om hun bijdrage. Social media kan je daarbij heel goed inzetten.
Klik hier voor meer informatie en tips!

Sponsortopper

Ben jij onze topper die €750,- of meer binnenhaalt? Dan word jij sponsortopper van Make A Wish en ontvang je als cadeau een speciaal sponsortopper t-shirt.

Haal sponsorgeld op door...

Statiegeld

Verzamel statiegeld

Je hebt ze vast wel eens in de supermarkt gezien: statiegeld zuilen. Zorg dat jij er een aantal neer mag zetten en het sponsorgeld komt vanzelf binnen. Enkele tips:

- Benader de plaatselijke supermarkt voor een statiegeldactie.

- Bij het lege flessen apparaat plaats je een flyer over jouw deelname.

- Je kan ook de plaatselijke bouwmarkt vragen of zij jou willen sponsoren door een statiegeldzuil voor je te maken.

De opbrengst maak je over naar je sponsorteller! Vragen? Stel ze gerust via info@citywishwalk.nl.

Marktacties

Marktacties

Op een kerstmarkt, tijdens Koningsdag of gewoon op de plaatselijke rommelmarkt: hier vind je de tips die je nodig hebt om een succesvolle marktactie op te zetten:

- Plaats een oproep op social media dat je op zoek bent naar spullen om te verkopen.

- Zorg dat je op een vlooien- en/of kofferbakmarkt kosteloos een standplaats krijgt.

- Zet een ouderwetse grabbelton neer voor de kinderen!

- De verkoopdag. Op de dag van de verkoop moet je stand er overzichtelijk, aantrekkelijk en gezellig uitzien. Zorg als het kan voor wat muziek, stoeltjes en een gratis drankje voor je bezoekers. Daarnaast ziet een goed opgeruimde stand er veel aantrekkelijker uit dan een slordige. Zorg dan ook dat het er netjes uitziet: hang zoveel mogelijk kleding op en label alles goed.

- Marktplaats. Ga samen met je vrienden eens door jullie huizen heen en kijk welke spullen je eigenlijk helemaal niet meer nodig hebt. Verkoop ze via Marktplaats aan de hoogste bieder. Schrijf je in onder je naam en leg in je tekst uit voor welk doel je je spullen verkoopt. Dat levert gunstig gestemde klanten op! Oude meubelstukken, nog mooie kleding of schoenen, campingspullen, sportartikelen, noem maar op.

Vragen? Stel ze gerust via info@citywishwalk.nl.

Verkoop eten en drinken

Verkoop eten en drinken

Mensen vinden het altijd leuk om iets terug te krijgen wanneer ze jou sponsoren. Wat dacht je van het verkopen van chocolade, City Wish Walk cupcakes, limonade, etc? Vind hier enkele tips om jouw verkoop zo succesvol mogelijk te maken!

- Ga persoonlijk langs bedrijven om te vertellen over jouw uitdaging voor Make a Wish en stel de vraag of ze jou willen steunen door het sponsoren van producten zoals chocolade.

- Maak reclame voor het bedrijf door bijvoorbeeld het logo van het bedrijf op de zakjes te zitten middels een sticker.

- Vraag de bakker om City Wish Walk cupcakes te bakken en te verkopen in zijn bakkerij en een deel van de opbrengst te doneren aan Make a Wish.

- Uiteraard kan je zelf ook aan de slag gaan door producten zelf te maken en verkopen. Zorg dat je zo min mogelijk kosten maakt en meer geld overhoudt voor Make a Wish!

Heb jij inspiratie nodig? Neem dan contact met ons op via info@citywishwalk.nl.

City Wish Walk is een evenement van Make-A-Wish Nederland - 2018 logo-one_community

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen