City Wish Walk
Rotterdam

Loop mee op
14 juli 2019
in Rotterdam

Schrijf je nu in!

Of je wandelt of helpt, iedereen kan meedoen!

Kom ook gezellig

Zamel zoveel
mogelijk geld in
voor Make-A-Wish

Zamel zoveel mogelijk
geld in voor Make-A-Wish

Sponsorwerving

Loop langs de
leukste plekjes van Rotterdam

Lees meer

Rotterdam

City Wish Walk is een wandelevenement voor jong en oud, van fit tot wat minder fit. Geniet onderweg van de juweeltjes die Rotterdam te bieden heeft. In het Roel Langerakpark, nabij Blijdorp, is het Wenstival te vinden waar alle gezelligheid start. Het wordt één groot feest! Wandel mee en haal samen zoveel mogelijk geld op voor het vervullen van wensen van ernstig zieke kinderen.

Doe mee!

Dit is de unieke City Wish Walk route!


Leuke plekjes en lekkere hapjes!


Bij City Wish Walk is overal aan gedacht! Zo is er onderweg ook een echte Rotterdamse lekkernij die je kunt proeven. Het Maasstroompje is een ambachtelijk koekje gemaakt naar aanleiding van een wedstrijd. Deze lokale specialiteit is er al sinds 1934 toen deze als beste uit de bus kwam en deze kan jij straks proeven. Ben je ook al benieuwd hoe hij smaakt?  


Grote en kleine vrienden zijn om de hoek!


Je wordt langs de leukste plekjes van Rotterdam geleid! Of je 6 of 12 kilometer loopt, het wordt zeker een unieke wandeling door de stad. Onderweg is er genoeg te zien en te doen. We raden je aan om goed je ogen open te houden en wie weet zie je deze vrienden. Blijdorp zit namelijk heel dicht in de buurt van het Wenstival. Kan jij ze spotten? 

372

Deelnemers

867

SPONSORS

€ 14.146,66

OPGEHAALD

  Echt iedereen kan meedoen!

City Wish Walk is een evenement van Make-A-Wish Nederland - 2018 logo-one_community

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen