City Wish Walk 2019 zit erop! Hou de website in de gaten voor komende edities.

Bezoek de Make-A-Wish website

Jara was een gezonde tiener van 14… dacht ze…..

‘Ik was 14 en zat in 3 VWO, ik was gezond, op school ging het goed en ik had leuke vriendinnen. Tot die dag in februari, ik voelde een bult, voor de zekerheid liet ik dit checken, ik ging er vanuit dat er niets aan de hand zou zijn… Maar de dokter verwees mij naar het ziekenhuis en op 6 maart kreeg ik te horen dat het foute boel was. Ze vertelde mij dat ik hodgkin, lymflierkanker, had.’ Jara haar verpleegkundige Dionne gaf haar op bij Make-A-Wish. Ze ging skydiven.

Een droom die uitkomt

‘Ik was zo blij, dit wilde ik al zo lang doen. Op het vliegveld stonden mijn vriendinnen te wachten, dit was een emotioneel moment omdat ik geen idee had dat zij ook zouden komen. Toen we eenmaal de vrije val aan het maken waren voelde het geweldig. De spanning was weg en ik was alleen maar aan het genieten. Dit was echt een ervaring om nooit te vergeten, sterker nog, ik zou zo dat vliegtuig weer uitspringen. Na een moeilijke periode was dit een hele mooie afsluiting.’

Doe mee

Vriendinnen on tour

Inmiddels is Jara jeugdambassadeur van stichting Make-A-Wish. Daarnaast loopt ze samen met haar vriendinnen mee met de City Wish Walk om zoveel mogelijk geld op te halen voor Make-A-Wish. Ze roept iedereen op om ook mee te lopen op 25 november in Amsterdam.

Doe mee

City Wish Walk Amsterdam 25 november 2018

City Wish Walk is hét nieuwe wandelevenement voor jong en oud. Geniet onderweg van de juweeltjes die Amsterdam te bieden heeft en beleef tijdens de wandeling en bij de finish zelf de Make-A-Wish wensen voor ernstig zieke kinderen.
Wandel 6 of 12km en haal zoveel mogelijk geld op voor realisatie van nog meer kinderwensen.


Doe mee

City Wish Walk is een evenement van Make-A-Wish Nederland - 2018 logo-one_community

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen