City Wish Walk

City Wish Walk is een wandelevenement voor jong en oud, van fit tot wat minder fit. Geniet onderweg van de juweeltjes die Amsterdam en Rotterdam bieden. Beleef tijdens de wandeling en bij de finish zelf de Make-A-Wish wensen voor ernstig zieke kinderen. Een waar wandelfeest voor families, vrienden, bedrijven, scholen en verenigingen. Loop mee en haal zoveel mogelijk geld op voor de realisatie van nog meer kinderwensen.
Voor ieder wat wils. Ben je fit dan kies je voor 12 km. Wat minder fit? Geen probleem, we hebben ook een 6 km route. Het gaat niet om het neerzetten van een topprestatie. We brengen met de City Wish Walks een ode aan ernstig zieke kinderen die dagelijks vechten tegen de gevolgen van hun ziekte en hun behandelingen. Schrijf je snel in met een team en vervul hiermee nog meer wensen voor kinderen met een levensbedreigende of chronische ziekte.

Prachtige routes

Kies je in Amsterdam voor de 6 km route dan loop je door het Oosterpark via de Oost Indische Tuin naar de Finish. De 12 km gaat langs het Entrepotdok, Artis, Hortus Botanicus, via de mooie Amsterdamse grachten, de Hermitage, de Magere Brug uiteindelijk via het Oosterpark naar het festivalterrein. Je ziet Amsterdam van een totaal andere kant.

Amsterdam Rotterdam

Hoe werf ik sponsors?

Make-A-Wish gelooft in de kracht van een wens. Daarom vervullen zij de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte. Kom ook in actie en geef een ziek kind de kracht om door te gaan. City Wish Walkers halen zoveel mogelijk geld op voor Make-A-Wish. Check snel hoe je aan de slag gaat. Op deze pagina staan allerlei sponsortips, tools en downloads.

Lees meer

Doe mee of word vrijwilliger

Geef een ziek kind de kracht om door te gaan en doe mee aan City Wish Walk! Dé wandelbeleving voor het hele gezin. Iedereen kan meedoen, training is niet nodig! Een weekend evenement voor jong en oud. Een feestje onderweg en op het finish festival. Super leuke activiteiten voor kinderen. Is wandelen niks voor jou? We zijn ook op zoek naar vrijwilligers.

Doe mee

Make-A-Wish

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun grootste wens te laten uitkomen.

Lees meer

City Wish Walk is een evenement van Make-A-Wish Nederland - 2018 logo-one_community

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen