City Wish Walk zit erop! Hou de website in de gaten voor komende edities.

Bezoek de Make-A-Wish website

City Wish Walk

City Wish Walk is een wandelevenement waar echt íedereen aan mee kan doen. Geniet onderweg van de leuke plekjes die speciaal voor jou zijn uitgezocht. Beleef tijdens de wandeling en bij de finish zelf de Make-A-Wish wensen van ernstig zieke kinderen. We brengen met de City Wish Walks een ode aan ernstig zieke kinderen die dagelijks vechten tegen de gevolgen van hun ziekte en hun behandelingen. Schrijf je dus snel in met een team en vervul hiermee nóg meer wensen voor kinderen met een levensbedreigende of chronische ziekte.
Er is voor ieder wat wils. Houd je van lekker doorstappen? Ga dan voor 12 km. Vind je lopen leuk, maar geen zin in blaren? Geen probleem, we hebben ook een 6 km route. Allebei langs de leukste plekjes van de stad met onderweg genoeg te zien en te doen. Het gaat deze dag niet om het neerzetten van een topprestatie maar is juist een waar wandelfeest voor families, vrienden, bedrijven, scholen en verenigingen. Loop dus mee met deze gezellige dag en haal daarbij zoveel mogelijk geld op voor de realisatie van nog meer wensen.

Prachtige routes

Maak je vooral geen zorgen tijdens de City Wish Walk, want aan alles is gedacht! Dus volg rustig de borden, kijk vooral lekker om je heen en ontdek de leukste plekjes die we voor je hebben opgezocht! Ook al ben je al een beetje bekend in Rotterdam of woon je er zelfs al jaren... Met deze tochten wandel je nét even langs andere stukjes en, bovendien, is het veel gezelliger. Je komt allerlei Make-A-Wish wensbelevingen tegen die de afgelopen jaren zijn vervuld, dus een boel te bekijken en te doen! Kijk snel wat jij kunt zien én ontdekken!

Hoe werf ik sponsors?

Make-A-Wish gelooft in de kracht van een wens. Daarom vervullen zij de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte. City Wish Walkers halen zoveel mogelijk geld op voor Make-A-Wish om nóg meer wensen in vervulling te kunnen laten gaan. Kom ook in actie en geef een ziek kind de kracht om door te gaan. Durf te vragen in jouw omgeving; wacht niet, maar begin direct; laat je niet beperken en wees creatief! Zin gekregen om aan de slag te gaan? Check snel onze sponsortips en tools.  

 Lees meer 

Doe mee of word vrijwilliger

Geef een ziek kind de kracht om door te gaan en doe mee aan City Wish Walk! Iedereen kan meedoen, want training is niet nodig, misschien slechts een paar goede schoenen ;-) 

Het is echt een evenement voor jong en oud met een gezellig feestje onderweg en op het finish festival. Zo zijn er super leuke activiteiten voor kinderen en is er genoeg plek om even na te kletsen over wat je onderweg allemaal gezien hebt. Is wandelen niet 'jouw ding'? We zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers! Dus heb je zin om de handen uit de mouwen te steken?

Doe mee

Make-A-Wish

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun grootste wens te laten uitkomen. Met maar liefst 400 vrijwilligers realiseert Make-A-Wish nu jaarlijks meer dan 550 wensen. Benieuwd hoe ze dat allemaal doen en welke wensen er nog uit gaan komen?  

Lees meer

City Wish Walk is een evenement van Make-A-Wish Nederland - 2018 logo-one_community

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen