City Wish Walk 2019 zit erop! Hou de website in de gaten voor komende edities.

Bezoek de Make-A-Wish website

Het verhaal van Jara

Het begon met een dikke bult in haar nek. Jara, toen 15 jaar oud, dacht nog: het zal wel overgaan en stelde een bezoek aan de dokter uit. Pas nadat ze flauwviel greep haar moeder in. Via de huisarts naar het ziekenhuis en daar kreeg ze de diagnose: lymfeklierkanker. Gelukkig gaven de artsen aan dat de kans op genezing groot was.

Jara onderging heftige chemokuren met als resultaat dat ze nu nog steeds schoon is. In die tijd besloot haar verpleegkundig specialist Jara op te geven voor een bijzondere wens: een parachutesprong, ter afsluiting van een hele nare periode. Een ervaring om nooit te vergeten! Sterker nog: ze wil de sprong heel graag nog een keer doen. Inmiddels is Jara jeugd ambassadeur van Make-A-Wish en vertelde ze haar bijzondere, persoonlijke verhaal tijdens een artsencongres, op bijeenkomsten en voor diverse media.

City Wish Walk is een evenement van Make-A-Wish Nederland - 2018 logo-one_community

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen