City Wish Walk 2019 zit erop! Hou de website in de gaten voor komende edities.

Bezoek de Make-A-Wish website

Emma en de pinguïn

De pinguïn hielp Emma door haar behandeling heen. Ze sliep ermee, de knuffel ging mee de operatiekamer in en was bij alle chemokuren. Op haar twaalfde, net toen ze op de middelbare school zat, bleek een langdurige griep acute leukemie te zijn. Emma sloeg zich vastberaden en gedisciplineerd door alle zware behandelingen heen.

Met een hele duidelijke focus op beter worden en vooral ook op school actief blijven. Uiteindelijk wist ze gewoon over te gaan en op hoog niveau aan atletiek te doen. Inmiddels 15 jaar oud doet zij het prima in het vierde jaar van het Atheneum. Ze had een wens om met een echte pinguïn op de foto te gaan, maar pas na de behandelingen. Make-A-Wish regelde een professionele fotoshoot inclusief shoppen met de styliste, een mooi kapsel, make-up en tiptop nagels. Voor Emma een mooie afsluiter van een heftige en onzekere periode.

City Wish Walk is een evenement van Make-A-Wish Nederland - 2018 logo-one_community

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen