City Wish Walk 2019 zit erop! Hou de website in de gaten voor komende edities.

Bezoek de Make-A-Wish website

Eerste City Wish Walk Amsterdam een daverend succes

Amsterdam, 25 november - Vandaag vond de allereerste City Wish Walk voor Make-A-Wish plaats in het Flevopark. Het was een daverend succes! Een unieke eerste-editie, waarbij de ruim 600 deelnemers hebben genoten van de parels van amsterdam, een spetterend Wenstival en een hartverwarmend podiumprogramma.

Om 11:00 klonk het startschot voor de ruim 600 Wish Walkers. De wandelaars lopen 6 of 12 kilometer voor Make-A-Wish. En met succes! Want met een bedrag van €43.383,37 mag de eerste editie van de City Wish Walk geslaagd genoemd worden.

Een ervaring om nooit te vergeten

Directeur Hanneke Verburg en jeugd ambassadeur Jara maakten samen het opgehaalde bedrag bekend. Jara onderging een aantal jaren geleden heftige chemokuren met als resultaat dat ze nu nog steeds schoon is. Haar verpleegkundige specialist heeft Jara in die tijd opgeven voor een bijzondere wens, een parachutesprong: een ervaring om nooit te vergeten. Deze unieke onvergetelijke ervaring wenst Jara kinderen die nu ernstig ziek zijn ook toe.

Meedoen met de volgende editie?

City Wish Walk

Het succes van de eerste editie van de City Wish Walk smaakt naar meer. Met de City Wish Walks brengen we een ode aan ernstig zieke kinderen die dagelijks vechten tegen hun ziekte. Na de finish konden deelnemers wensen uit laten komen op het Wenstival. Er werd gesprongen in een bad vol snoepjes en je kon op de foto met een ´echte prinses'. Na het succes van de eerste editie komen we terug in 2019 met een editie in Rotterdam. Voor meer informatie www.citywishwalk.nl

Meedoen met de volgende editie?

Over Make-A-Wish Nederland

Elke dag horen 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige of levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten een positieve boost geven. Een ervaring die ze sterker maakt, vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst.


Meedoen met de volgende editie?

City Wish Walk is een evenement van Make-A-Wish Nederland - 2018 logo-one_community

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen