City Wish Walk 2019 zit erop! Hou de website in de gaten voor komende edities.

Bezoek de Make-A-Wish website

De wens van Dave

Dave, een vrolijk kereltje van twee jaar, werd in de winter plotseling erg moe en zag bleek: bloedarmoede. Nee, veel erger. Dave bleek leukemie te hebben. Na twee intensieve jaren van behandelingen is Dave genezen verklaard. Om deze zware behandelingen te doorstaan vroeg de verpleging van het UMCG aan Make-A-Wish voor Dave een mooie wens te vervullen.

Dave houdt van wilde exotische dieren, dino’s en de brandweer. En zo beleefde Dave en zijn ouders een bijzondere dag. Opgehaald met een Limo vanaf huis ging Dave op weg naar de Brandweer om daar twee uur lang het commando te voeren. Na dit avontuur direct door naar een locatie waar een krokodil, slangen en een vogelspin op Dave lagen te wachten. Niet gehinderd door enige angst kreeg Dave een slang om zijn nek, aaide de krokodil en hield de vogelspin in zijn hand. De dag werd afgesloten in Dinoland in Zwolle. Wendy, de moeder van Dave, kijkt terug op een heel bijzondere dag voor Dave en het gezin.

City Wish Walk is een evenement van Make-A-Wish Nederland - 2018 logo-one_community

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen