City Wish Walk
Amsterdam

Loop mee op
25 november 2018
in Amsterdam

Schrijf je nu in!

Kies een afstand die bij jou past: 6 km of 12 km

De route

Zamel zoveel
mogelijk geld in
voor Make-A-Wish

Alles over sponsorwerving

Loop langs de
juweeltjes van Amsterdam

Lees meer

Amsterdam

We starten de eerste City Wish Walk in Amsterdam. Via de bruisende Indische Buurt naar de Dappermarkt en daar splitsen de routes.

Kies je voor de 6 km route dan loop je door het Oosterpark via de Oost Indische Tuin naar de Finish. De 12 km gaat langs het Entrepotdok, Artis, Hortus Botanicus, via de mooie Amsterdamse grachten, de Hermitage, de Magere Brug uiteindelijk via het Oosterpark naar het festivalterrein. Je ziet Amsterdam van een totaal andere kant. De route van Rotterdam houden we nog even voor ons, dat belooft ook een pareltje te worden!

Schrijf je in!

Praktische informatie City Wish Walk Amsterdam

Zondag 25 november 2018 - Flevopark Amsterdam

Nog even en dan is het zover de eerste editie van City Wish Walk in Amsterdam. Op zondag 25 november start het wandelevent voor het hele gezin in het Flevopark voor Make-A-Wish. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op via Info@citywishwalk.nl.


Wandelen


Foodtrucks

Activiteiten

Onvergetelijke dag

Programma Amsterdam

Terrein geopend 10:30
Start 6 en 12km (diverse waves) 11:00
Wenstival 12:30 - 16:30
Start podiumprogramma 14:30
Einde festival 16:30

Hoe kom ik bij de start?

We raden iedereen aan om per OV of met de fiets te komen. We adviseren om met trein, tram of bus naar Station Muiderpoort te reizen. Vanaf daar is het 5 minuten lopen. We raden het AF om met de auto te komen er is beperkt en betaald parkeren bij PR Zeeburg, daarna is het 15 minuten lopen naar het Flevopark.

Adres Flevopark: Insulindeweg 790-982, Amsterdam. Kijk op 9292.nl voor actuele reisinformatie.

ROUTE

Je kan je melden bij de registratie balie, daar ontvang je een routeboekje en een plattegrond van de wandeling. Daarnaast ontvang je éen muntje voor het Wenstival waar mee je éen wens in vervulling kan laten gaan. Extra muntjes voor het Wenstival kan je kopen voor 2,00 euro per muntje bij de registratie balie. Houd er rekening mee dat het hier vlak voor de start erg druk kan zijn en zorg dat je op tijd bent.

Podiumprogramma

Tijdens het podiumprogramma zal Hanneke Verburg (Directrice Make-A-Wish) samen met een junior ambassadeur de opbrengst bekend maken. DJ Quincy verzorgt een spetterend optreden.

Wenstival

Laat al je wensen uitkomen op het Wenstival terrein, spring in een bad met snoepjes of race mee in een echt race simulator. Kijk voor alle wensen op Wenstival

Word GOLDWALKER

Deelnemers die meer dan 750 euro op hun persoonlijke teller hebben staan krijgen de legendarische titel GOLDWALKER en krijgen een echt City wish Walk shirt met daarop de titel GOLDWALKER van ons cadeau!

Het shirt is tijdens City Wish Walk op te halen bij de registratie bij het evenemententerrein.

Ga jij voor GOUD? Ga verder met sponsorwerven en geef een ziek kind de kracht om door te gaan!

sponsorwervingstips

dagen uren minuten seconden
City Wish Walk is een evenement van Make-A-Wish Nederland - 2018

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen